September 30, 2023

Gisele Bündchen kondigt nieuw kookboek aan met favoriete familierecepten

Gisele Bündchen kondigde aan dat ze een kookboek zou uitbrengen gebaseerd op familierecepten.

Het supermodel, 43, onthulde dat ze haar eerste kookboek had geschreven, getiteld Voeden, die zal bestaan ​​uit een verzameling stevige, gezonde maaltijden die ze graag voor haar gezin klaarmaakt. Het kookboek zal ook inzicht geven in de familiedynamiek van Bündchen en zal naar verluidt anekdotes en verhalen over haar familie bevatten.

Onder een afbeelding van de omslag, ondertitelde Bündchen in een Instagram-post: “Ik ben zo opgewonden om mijn nieuwe kookboek aan te kondigen. Mensen vragen me altijd wat ik eet en hoe ik fit blijf. Lekker eten is iets waar ik gepassioneerd over ben, en het is essentieel voor een gezonde levensstijl.”

Het supermodel vervolgde: “In Voeden, deel ik de favoriete eenvoudige, voedzame en heerlijke recepten van mijn familie en enkele zelfzorgrituelen die mij enorm helpen in mijn leven, vooral als drukke, werkende moeder, ‘vervolgde ze.’ Ik ben blij dat ik dit kookboek mag delen. met jullie allemaal! Hoop dat je geniet!”

Het kookboek – dat op 26 maart 2024 wordt uitgebracht – zal naar verluidt 100 toegankelijke recepten bevatten die gebruik maken van ‘lichaamsversterkende’ ingrediënten. De recepten bestaan ​​uit een breed scala aan opties, van een papaja-amandelsmoothie tot Braziliaans kaasbrood. Het kookboek bevat ook tips en trucs om maaltijden ‘kindvriendelijker’ te maken.

De muze van Chanel is al lang een voorstander van een gezonde levensstijl. Na haar scheiding van voormalig NFL-quarterback Tom Brady deelde Bündchen op Instagram dat het leunen op haar favoriete gezondheids- en welzijnspraktijken haar enige troost bood in de moeilijke tijd.

“Gezond zijn is meer dan een schoon dieet en lichaamsbeweging. Het gaat over onze houding, emoties, overtuigingen, gedachten en acties”, schreef ze in een Instagram-bijschrift naast een foto van haar yogabeoefening op het strand. “Als het leven een uitdaging wordt, onthoud dan altijd dat de zon elke dag opkomt, wat ons een nieuwe kans biedt om het opnieuw te proberen en het beter te doen.”

Ze vervolgde: “Het kan daarbuiten intens worden en we kunnen gemakkelijk afgeleid raken door het lawaai. Bewustzijn is de sleutel. Welke energie koester je? Bedenk dat wij de mede-scheppers zijn van onze eigen realiteit, wat we denken te creëren!”

Bündchen deelt twee kinderen met Brady – een zoon, Benjamin, 13, en een dochter, Vivian, 10 – en ze was ook een stiefmoeder van Brady’s zoon met ex Bridget Moynahan, Jack, die onlangs zijn 16e verjaardag vierde. Het model vierde de verjaardag van haar voormalige stiefzoon in een lieve Instagram-post met de tekst: “Gefeliciteerd Jack! Ik kan niet geloven dat je 16 wordt!”

Ze schreef verder: ‘Ik herinner me dat je nog maar een kleine pinda was en nu torent je boven me uit. Ik ben zo gelukkig dat ik jou in mijn leven heb en ik zal er altijd voor je zijn, wat er ook gebeurt! Ik hou zoveel van je!❤️.”

In haar interview voor het aprilnummer van 2023 Vanity beurs, merkte het supermodel op dat Moynahan’s co-ouderschapsrelatie met Brady haar eigen co-ouderschapsplan heeft geïnformeerd na haar scheiding van Brady. Hoewel ze zei dat ze nu een ‘geweldige relatie’ had, botsten de twee aanvankelijk met elkaar, maar ze begonnen elkaar in de loop van de jaren te respecteren. Bündchen zei tegen de uitlaatklep: “Alles in het leven komt met werk. Je moet door de achtbaan gaan. Je hebt momenten waarop je op de knelpunten komt en die moet je overwinnen.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *