September 21, 2023

‘Ik heb het Londense halal pastarestaurant geprobeerd dat authentiek Italiaans eten verkoopt voor £ 5,95’

Ondanks dat het midden op Tottenham Court Road lag, was het authentieke Italiaanse restaurant PaStation mij onbekend. Ik had nog nooit van deze plek gehoord voordat ik er langs strompelde, ondanks mijn zoektocht naar halal pasta in Londen.

Het uiterlijk van PaStation sprak me meteen aan met zijn felblauwe en gele kleurenschema, foto’s van echte pasta die over de voorkant van de winkel lagen zonder enige pretentie van verfijning – alles wat pasta zou moeten zijn, naar mijn bescheiden mening.
Ik wierp een blik op de prijzen op het deurmenu en was aangenaam verrast toen ik ontdekte dat hun goedkoopste gerecht £ 5,95 was – tegenwoordig redelijk voor een restaurant, vooral in het centrum van Londen.

LEES VERDER: ‘Ik heb de virale Charlotte Tilbury pillow talk lipstick geprobeerd en het is de hype waard’

Het restaurant is niet bijzonder flitsend, maar het is zeker een bezoek waard

Dus bestelde ik de aglio, olio e pepperoncino (spaghetti met extra vergine olie, chili, knoflook, peterselie) voor £ 5,95 en vroeg de dame aan de kassa ook welk ander gerecht ze zou aanbevelen. Ze zei dat de ragù Tocano (bolognesesaus) behoorlijk populair was. Dus besloot ik mezelf te trakteren en bestelde dat ook.

De pasta kwam vrij snel en het was mooi gepresenteerd. Van wat ik van andere klanten zag en op basis van mijn eigen ervaring, varieerde de portiegrootte met name afhankelijk van het type pasta dat was besteld.

Ik zat buiten om van mijn eten te genieten naast een groot gezelschap Italiaanse klanten terwijl ik naar de Italiaanse muziek luisterde. Ik voelde me bijna alsof ik in Toscane was terwijl ik mijn spaghetti opslurpte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *